HTML

Sminktrend

Minden, ami smink, szépségápolás, kozmetika.... A sminkművészet gyönyőrűségei és a kedvenceim...

Friss topikok

2009.07.17. 11:29 Berényi Zsuzsa

Menyasszonyoknak

Nagyon sokszor találkozom azzal, hogy mennyire tanácstalanok a menyasszonyok az esküvői smink témában. Sokan kérdezik tőlem mi az idei esküvő sminktrend, erre nagyon nehéz válaszolni, mert sokszor azok a kollekciók, amiket a kifutón hordanak a modellek esküvő smink gyanánt sokak számára elképzelhetetlen, és inkább nem kérnek belőle.Nagy általánosságban elmondható, hogy az aktuális smink trend finomított változata is megfelelhet egy szép menyasszonyi sminknek. A másik furcsa felfedezésem, hogy amíg sokan sokat költenek a frizurájukra, nem igazán áldoznak a profi sminkre.
Biztos, hogy a legjobb barátnőd is ki tud festeni erre a különleges napra? Gondolj arra is, hogy a ceremónia minden pillanata meg lesz örökítve. A profi sminkes olyan anyagokat használ, amik a fényképezőgép vaku fényét is kiállják meg a több órás igénybevételt (puszik, örömkönnyek, reggelig tartó tánc).

Kell-e minden esetben próbasmink?
Tanácsom, hogy ragaszkodj a próbasminkhez. Főleg azért, mert a színek, árnyalatok és erősségi fokok minden ember képzeletében mást jelentenek. Fontos, hogy valamennyire megismerd a sminkest. Általában 2 max.3 héttel az esküvő előtt javaslom a próbát, általában ilyenkorra már sok minden kialakul. A próbasmink lehet egyetlen jól megbeszélt variáció, de többféle színű és erősségű sminket is lehet készíteni a próba során, úgy számolj, hogy egy smink kb. 1 órát vesz igénybe.Az a legjobb, ha utána még van hosszabb idő viselni a sminket, így meggyőződhetsz, hogy elég tartós-e és nem allergiás a bőröd egyik sminkanyagra sem. Ha valamin még mindig változtatni szeretnél, ne habozz visszajmenni, mindent meg lehet beszélni és át lehet alakítani hiszen ez a Te napod, jól kell hogy érezd magad a bőrödben.
Így esküvő napján nyugodt lehetsz, hiszen biztosan szép és tartós sminked lesz, kipróbált színekkel, erősséggel, anyagokkal.
Javaslom, hogy a rúzsból vagy szájfényből szerezz be, mert azt biztos pótolnod kell.Minden menyasszonynak kellemes és hasznos felkészülést kívánok a nagy napra! képek: jedrott.com, hastimakeup.com, internet



 

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyoknak


A bejegyzés trackback címe:

https://sminktrend.blog.hu/api/trackback/id/tr51251135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása