HTML

Sminktrend

Minden, ami smink, szépségápolás, kozmetika.... A sminkművészet gyönyőrűségei és a kedvenceim...

Friss topikok

2011.10.05. 16:34 Winni

De jól festesz! Ajakrúzsok és szájfények 40 évesen

 

Ebben a korban csökken az arc fiatalos teltsége, és a szem körüli árok kezd kissé elmélyülni. Ezért a smink területén a szemekről a hangsúlyt érdemes áthelyezni a szájra. A rúzs lehetőleg ne legyen matt, inkább selyemfényű, mert az lágyítja a vonásokat. Kerüljük a sárgás árnyalatot (arany), helyette inkább rózsaszín, eperszín, a vörös és a bordó különféle tónusait részesítsük előnyben.

Mostantól érdemes ajakápoló, ránctalanító- ápoló termékeket használni, hogy fiatalos, dús maradjon az ajak. Fontos, hogy pontosan készítsük el az ajaksminkünket, precízen rajzoljuk elő szájceruzával, - olyannal, ami a legjobban hasonlít a rúzsra -, ezt egy kicsit "satírozzuk" be az ajak bőrébe, majd ecsettel, ne túl vastag rétegben, vigyük fel a rúzst, és középre helyezzünk egy kis szájfényt.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: matt rúzs szájfény selyemfényű száj bordó rúzs


A bejegyzés trackback címe:

https://sminktrend.blog.hu/api/trackback/id/tr603280400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása