HTML

Sminktrend

Minden, ami smink, szépségápolás, kozmetika.... A sminkművészet gyönyőrűségei és a kedvenceim...

Friss topikok

2011.08.16. 07:53 Berényi Zsuzsa

Cindy Crawford 45 évesen még mindig dögös!

A szupermodell, Cindy Crawford a Harper’s Bazaar magazin szeptemberi címlapján pózol, és szinte teljesen úgyanúgy néz ki, mint 15 évvel ezelőtt karriere csúcsán... Az összeállítás–kezdve a 40-es éveket idéző frizurájától a vadító, vörös rúzsán és körmein át, a testét aligha takaró ruhájáig–tökéletesen káprázatos. 

Mi lehet a titka?

Ebben a korban csökken az arc fiatalos teltsége, és a szem körüli árok kezd kissé elmélyülni. Ezért a smink területén a szemekről a hangsúlyt érdemes áthelyezni a szájra. A rúzs lehetőleg ne legyen matt, inkább selyemfényű, mert az lágyítja a vonásokat. Kerüljük a sárgás árnyalatot (arany), helyette inkább rózsaszín, eperszín, a vörös és a bordó különféle tónusait részesítsük előnyben.

Ha betartod ezeket az apró trükköket, könnyen Te is a címlapon találhatod magad a gyönyörű sztáranyuka mellett...

-->

Szólj hozzá!

Címkék: modell red piros cindy rúzs lips make up crawford


A bejegyzés trackback címe:

https://sminktrend.blog.hu/api/trackback/id/tr863157091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása