HTML

Sminktrend

Minden, ami smink, szépségápolás, kozmetika.... A sminkművészet gyönyőrűségei és a kedvenceim...

Friss topikok

2011.08.19. 07:30 Berényi Zsuzsa

Túlretusált sminkcsodák - Áldás vagy átok a Photoshop?

 

A túlzásba vitt Photoshop és a félrevezető külső úgy tűnik most Oroszország címlapjain hódít…

Minden Heidi Klum Harper Bazaar-os szeptemberi megjelenésével kezdődött, majd ott volt Natasha Poly az orosz Vogue szeptemberi kiadásában, és mindketten felettébb szokatlanul festettek…Elhinnétek, hogy Hedi Slimane rejtőzködik a kamerák mögött? Natasha gyönyőrű lett, ugyanakkor felismerhetetlen (néhol talán Kate Mossra hasonlít leginkább) és aligha természetes…A címlap mégsem marad észrevétlen! Photoshop ide vagy oda, Hedi Slimane ismét kiváló munkát végzett!

 

Az igazsághoz én még annyit tennék hozzá, hogy nem vagyok Photoshop ellenes, sőt mértékkel kell is... De fontos, hogy felismerjenek, mármint ha ez a cél, mert ha művészkedik az ember, akkor nyilván minden belefér…Viszont a modellszakmában ciki ha találgatni kell ki van képen...Nem igaz?

 

Ti mit gondoltok? Vajon egy jó fotónak valóban kihagyhatatlan kelléke a Photoshop, vagy anélkül is lehetünk szépek?

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: photoshop modell 2011 poly natasha make up


A bejegyzés trackback címe:

https://sminktrend.blog.hu/api/trackback/id/tr953164201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása